Ladies of the Fifties © 2011                   


Ladies of the Fifties
Ladies of the Fifties

De fifties, ook al heb je ze meegemaakt of niet, het was een fascinerende tijd. De coca cola cultuur drong door, de auto veroverde de wegen, tv en radio kwamen op, dames in sexy jurkjes en suikerspinkapsels,… kortom, het einde van de oorlog was een feit. Deze kleurrijke periode werkte mee aan de opkomst van de zo herkenbare fantastische fiftiesmuziek. 

Beleef samen met 4 zangeressen en 6 muzikanten de hoogtepunten uit de jaren ’50 muziek. Alle grote hits van gevierde fiftieszangeressen komen aan bod in deze nostalgische liveshow.


Ladies of the Fifties zijn Maria Plessers, Elke Buyle, Annique Janissen en Tine Truwant. Ze stonden reeds samen op de planken in de hitmusical Oliver! en zijn door hun mix van verschillende zangstijlen de perfecte combinatie om de jaren '50 terug te laten herleven.


De Ladies of the Fifties live band bestaat uit 6 professionele muzikanten (Keyboard, contrabas, drums, gitaar, trompet en saxofoon) die garant staan voor een spetterende muzikale show.


Ladies of the Sixties

de grootste hits van de bekendste zangeressen van de 60's

Ladies of the Sixties

Dankzij het succes van ladies of the Fifties presenteert Musicland Productiond u met trots haar nieuwe productie : Ladies of the Sixties. Neem zeker eens een kijkje op de website voor meer informatie.

Ladies of the Seventies

de grootste hits van de bekendste zangeressen van de 70s

Vanaf 2020 : Ladies of the Seventies !

       ladies@musiclandproductions.com         0032 (0)11 34 11 39