Ladies of the Fifties © 2011                   


Ladies of the Fifties
Ladies of the Fifties

De fifties, ook al heb je ze meegemaakt of niet, het was een fascinerende tijd. De coca cola cultuur drong door, de auto veroverde de wegen, tv en radio kwamen op, dames in sexy jurkjes en suikerspinkapsels,… kortom, het einde van de oorlog was een feit. Deze kleurrijke periode werkte mee aan de opkomst van de zo herkenbare fantastische fiftiesmuziek. 

Beleef samen met 4 zangeressen en 6 muzikanten de hoogtepunten uit de jaren ’50 muziek. Alle grote hits van gevierde fiftieszangeressen komen aan bod in deze nostalgische liveshow.


Ladies of the Fifties zijn Maria Plessers, Elke Buyle, Annique Janissen en Tine Truwant. Ze stonden reeds samen op de planken in de hitmusical Oliver! en zijn door hun mix van verschillende zangstijlen de perfecte combinatie om de jaren '50 terug te laten herleven.


De Ladies of the Fifties live band bestaat uit 6 professionele muzikanten (Keyboard, contrabas, drums, gitaar, trompet en saxofoon) die garant staan voor een spetterende muzikale show.


Ladies of the Sixties

Nieuwe productie met de grootste jaren '60 hits !

Ladies of the Sixties

Dankzij het succes van ladies of the Fifties presenteert Musicland Productiond u met trots haar nieuwe productie : Ladies of the Sixties. Neem zeker eens een kijkje op de website voor meer informatie.

Plus Cruise

Met Ladies of the Fifties & Ladies of the Sixties

Plus magazine cruise

In juni 2015 waren de Ladies als muzikale gast mee op Cruise naar de Noorse Fjorden georganiseerd door Plus Magazine België en Nederland.

Wij willen al onze fans bedanken die ons sinds het onstaan van Ladies of the Fifties in 2012 zijn blijven volgen en steunen. We hebben intussen meer dan 50 shows achter de rug en hopen nog lang met deze fantastische show te mogen optreden. Kom zeker ook eens kijken naar onze nieuwe jaren '60 show : Ladies of the Sixties !

Maria Plessers

       ladies@musiclandproductions.com         0032 (0)11 34 11 39